Új bányászlakások épültek Komlón
2017. június 28. írta: kurtatortenetek

Új bányászlakások épültek Komlón

A komlói bányászok részére mintegy 600 új lakás épül ebben az évben. Az épületek a gyorsépítkezés új módszerével készülnek. Az első épületen az I. emelet körítő falát húzza a falazó brigád. A másodikon már a födém előregyártott elemeit emelik be. A következőn falazzák a második emeletet. Minden brigádnak megvan a maga részmunkája, amelyet épületről - épületre haladva végez el. Az építkezés üteme így erősen meggyorsul. Az építők kezdeti lemaradásukat behozva határidőre átadták az első lakásokat. Az átadási ünnepségen elhatározták, hogy alkotmányunk ünnepéig újabb 98 lakást fejeznek be. A már elkészült két épület jelképes kulcsát Gáspár Zoltán segédvájár vette át-, megköszönve az építők jó munkáját, tolmácsolta a bányászok üzenetét: Napról- napra több szenet adunk hazánknak!

 

Ha tetszett ez a kurta történet, akkor iratkozz fel blogkövetésre a jobb felső sarokban található felületen, vagy kövess a Facebook-on!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurtatortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr712244630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása